میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محاکمه سارقان ساعت‌های مچی پادشاه مغرب

در ساخت یکی از ساعت‌های مچی محمد ششم ۸۸۳ قطعه الماس استفاده شده است که ارزش این ساعت ۱.۲ میلیون دلار برآورد شده است.
کد خبر: ۹۵۴۲۲۰
| |
8502 بازدید
محاکمه سارقان ساعت‌های مچی پادشاه مغرب

۱۵ نفر روز جمعه در برابر دادگاهی در رباط حاضر شدند. آن‌ها، متهم به سرقت ده‌ها ساعت مچی گران قیمت متعلق به محمد ششم، پادشاه مغرب هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از خبرگزاری فرانسه، مظنون اصلی، یک خدمتکار زن ۴۶ ساله است که در یکی از کاخ‌های پادشاه، کار می‌کرد. او متهم به سرقت ۳۶ ساعت مچی است. ۱۴ مظنون دیگر همگی مرد هستند و شغل آن‌ها، طلافروشی یا دلالی است. این افراد که در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی بازداشت شدند به اتهام سرقت و تشکیل یک گروه تبهکار محاکمه می‌شوند.

بنابر اظهارات وکلای پرونده، خدمتکار زن ابتدا اقدام به ذوب کردن ساعت‌های طلا و فروش آن‌ها به طلافروشان می‌کرد، ولی بعد‌ها، خود، ساعت‌ها را می‌فروخته است. او به اتهامات خود اعتراف کرده است در حالی که سایر متهمین ادعا می‌کنند نمی‌داستند، ساعت‌ها از کجا آمده اند.

مجله فوربس در سال ۲۰۱۴ میلادی، پادشاه مغرب را با ثروتی بالغ بر ۲.۵ میلیارد دلار، یکی از ثروتمند‌ترین افراد جهان معرفی کرد. پادشاه ۵۶ ساله دارای یک مجموعه بزرگ خودرو‌های لوکس، تابلو‌های نقاشی نفیس، کشتی و ساعت‌های گران قیمت است. در ساخت یکی از ساعت‌های مچی او ۸۸۳ قطعه الماس استفاده شده است. ارزش این ساعت ۱.۲ میلیون دلار برآورد شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات